Logo Van Nunen Mondzorg

Tanden bleken en reinigen

Tanden bleken: Een deskundige aanpak

Het bleken van tanden vereist expertise; het is cruciaal om goed geïnformeerd te zijn voordat je deze procedure ondergaat.

Wat we niet kunnen beloven

Hoewel we geen ‘Gerard Joling-glimlach’ kunnen garanderen, aangezien dergelijke resultaten meestal worden bereikt met facings of kronen, zijn we wel in staat om externe verkleuringen die over de jaren heen zijn opgebouwd, aanzienlijk te verminderen. Dit kan leiden tot een verlichting van wel zes tinten.

Resultaten en onderhoud

De duurzaamheid van het bleekresultaat hangt af van de gekozen behandeling, met een gemiddelde zichtbaarheid van zes maanden tot een jaar. Dit is echter sterk afhankelijk van het onderhoud; een goede nazorg betekent een langduriger stralende glimlach.

Veiligheid en effectiviteit

De bleekgels die wij gebruiken zijn veilig en veroorzaken geen schade aan het tandglazuur. Sterker nog, dankzij de toevoeging van fluoride worden de tanden niet alleen witter, maar ook sterker, zonder dat er blijvende veranderingen in de structuur van de tanden optreden.

Hygiëne en Veiligheidsprotocollen

Onze praktijk houdt zich strikt aan de WIP-richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat wij uiterst hygiënisch te werk gaan, materialen eenmalig gebruiken of na elke cliënt grondig desinfecteren.

Uw Glimlach, Onze Zorg

Een stralend, verzorgd en fris gebit is voor iedereen wenselijk. Uw glimlach is immers uw visitekaartje.

Een Zorgvuldige Voorbereiding

Voordat we beginnen met een bleekbehandeling, voeren we eerst een grondige beoordeling uit om te bepalen of uw gebit geschikt is voor de procedure. Indien bleken geen optie is, bieden we alternatieven zoals een Airflow-behandeling en polijsten om uw gebit alsnog een frissere uitstraling te geven.

Graag meer informatie of een afspraak maken neem contact op met;

Clean you’re smile
Jolanda van Nunen-Maas
Oranjestraat 13
5691 TJ
Son en Breugel
tel: 06-27656377

email:  info@cleanyoursmile.nl

https://www.cleanyoursmile.nl/

Voor de behandeling
Na de behandeling
Airflow-behandeling