Logo Van Nunen Mondzorg

Kliniek voor mondzorg Eindhoven en omstreken

Wij zijn een full service tandtechnisch lab gevestigd in de regio Eindhoven, gespecialiseerd in tandprothethiek, dat als doel heeft u van de beste zorg en advies te voorzien voor het behoud van een gezond gebit. Hierbij gebruiken wij de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Wij bieden onze patiënten de volgende diensten:

Algemene tandheelkunde

Wij hebben ambities, en één daarvan is om onze patiënten in de toekomst ook te kunnen ondersteunen met de reguliere tandarts. Het voordeel hiervan is dat de patiënt bij ons dan alle mondzorg onder één dak krijgt, dit bespaard de patiënt tijd en het ongemak onder meerdere behandelaars voor zijn/haar mondgezondheid te vallen. Bij onze tandartspraktijk kunt u in de toekomst terecht voor de volgende zaken:

Periodieke controle

Het is belangrijk voor om uw gebit goed te onderhouden, en om dit goed te kunnen doen is het belangrijk om uw tanden elk halfjaar te laten controleren door uw tandarts. In de gereserveerde tijd voor de controle zal de tandarts met persoonlijke aandacht uw mond beoordelen, en op basis hiervan u voorzien van een passend advies. Algemene tandheelkunde in onze praktijk wordt gedekt door uw zorgverzekeraar, mits u een aanvullend pakket hebt afgesloten bij hen. Als u zeker wilt weten waar u aan toe bent van tevoren wat betreft kosten adviseren wij navraag bij uw verzekeraar te doen over uw pakket.

Preventie

Gaatjes voorkomen is altijd beter dan genezen, en voor uw gebit is het erg belangrijk om deze zelf goed schoon te houden. In onze praktijk voorzien wij u van advies van de hoogste standaarden, zodat u weet hoe u uw gebit goed schoon houdt en ook problemen in uw mond kunt voorkomen.

Uw eigen persoonlijke behandelplan

Mocht er dan toch iets aan de hand zijn waar behandeling voor nodig is, staat onze praktijk ook klaar voor u. In overleg met u (en natuurlijk met persoonlijke aandacht) stellen we een behandeplan samen.

Ook voor dringende spoedgevallen (wat betreft mondzorg) kunt in de toekomst bij ons terecht. Op dit moment hebben wij nog geen geschikte tandarts kunnen vinden voor onze tandartspraktijk, maar we blijven druk op zoek, en ondertussen is de behandelkamer al ingericht met de nieuwste apparatuur.

Tandtechniek

Een goed onderhouden gebit is belangrijk. Veel tandartsen uit de regio werken daarom ook nauw samen met ons als tandtechnisch laboratorium. Tandartsen die kwaliteit en service op prijs stellen. Hier doen wij dan ook net dat beetje meer voor.

In samenwerking met uw tandarts maken wij de medische hulpmiddelen die uw gebit corrigeren, ondersteunen of vervangen. Dit kan gaan om kronen, bruggen, beugels etc.Als tandtechnisch laboratorium zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek. Voor patiënten is er de internetsite mijnmond.info, hier kunt meer informatie vinden over diverse technieken en werkzaamheden.Wij hebben jaren ervaren met het vervaardigen van kunstgebitten, kronnen, beugels, brugggen, etc. Vele tandartsen uit de regio werken ook nauw met ons samen als tandtechnisch laboratorium. Als u meer informatie wilt over de tandtechniek diensten in de praktijk, lees dan de pagina over tandtechniek

Implantologie

Samen met kaakchirurgen en implantologen werken wij samen om voor u ook alle voorzieningen op implantaten te vervaardigen.

Een implantaat is een vervanging van de wortel die op het kaakbot wordt geplaatst. Implantologie is een wat nieuwere techniek, en dankzij deze technologie kan de tandarts nu vrijwel altijd gebitsprotheses, kronen en bruggen plaatsen. Ook als andere oplossingen faalden. Er is veel variatie aan implantaat systemen op de markt. Wij kunnen u voorlichten en voorzien van advies over alle mogelijkheden.